گزارشی از آئین گشایش نمایشگاه بین المللی قرآن

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا)، مراسم افتتاحيه بيستمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ايران يك‌شنبه، 25 تير ماه، با حضور محمود احمدی‌نژاد، رئيس جمهور كشور، سيدمحمد حسينی، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمع كثيری از فعالان عرصه قرآن كشورمان برگزار شد.

در اين مراسم كه از ساعت 21:40 در شبستان اصلی مصلای بزرگ امام خمينی (ره) تهران آغاز شد، پس از طنين‌انداز شدن سرود ملی كشورمان در محل برگزاری مراسم افتتاحيه، سيد جواد حسينی، قاری بين‌المللی كشور به تلاوت آياتی از كلام‌الله وحی پرداخت و پس از آن حجت‌الاسلام والمسلمين حميد محمدی، قائم مقام وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی و رئيس بيستمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ايران به ايراد سخن پرداخت.

حجت‌الاسلام محمدی ضمن خير مقدم و خوش‌آمدگويی به حاضران در اين مراسم گفت: فعاليت‌های قرآنی در دولت نهم و دهم رنگ تازه‌ای به خود گرفته است، ريل گذاری و زمينه‌سازی فعاليت‌های قرآنی در كشور در دولت نهم و دهم شكل گرفته است.

قائم مقام وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور قرآنی افزود: در نمايشگاه امسال چهل بخش ستادی و غير ستادی حضور دارد كه 10 بخش آن نوين است كه از آن جمله می‌توان به بخش تازه ره يافتگان، بخش توليد ملی از منظر قرآن و حديث، بخش بيداری اسلامی شامل فلسطين و جهان اسلام اشاره كرد.

رئيس بيستمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم در پايان بار ديگر با تشكر از رئيس جمهور به خاطر ارتقای جايگاه قرآن در دولت نهم و دهم، گفت: در حال حاضر شاهد هستيم كه در بسياری از وزارتخانه‌ها مراكز قرآنی دارای فعاليت‌های بسيار گسترده‌ای هستند كه اين امر از بركات توجه دولت‌های نهم و دهم به فعاليت‌های قرآنی در كشور است.

در ادامه اين مراسم گروه هم‌خوانی سبطين از اهواز به اجرای برنامه‌ هم‌خوانی پرداخت و پس از آن وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی در سخنانی ضمن خير مقدم به حاضران در بيستمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ايران گفت: قرآن كتاب هدايت است و برای با تقوايان مايه سعادت و رستگاری است.

وی در ادامه افزود: اين كتاب آسمانی انسان را به تقوا سفارش می‌كند و بيان می‌دارد كه شرط نجات تقوا است و كسی كه با تقوا باشد خداوند بركات خود را از آسمان و زمين بر وی نازل می‌كند. از اين رو اگر دشمنان ما بخواهند ما را از جهات اقتصادی تهديد كنند، با شرط رعايت تقوا، ما بر اين تهديدات غلبه می‌كنيم.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن تاكيد بر تأسيس معاونت قرآن و عترت در بدنه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تصريح كرد: طبق قانون هر وزارتخانه نبايد بيش از 5 معاونت داشته باشد و تعداد بيشتر معاونت‌ها فقط با تاييد هيئت دولت امكان‌پذير است و در اين راستا با نظر موافق رئيس جمهور، معاونت قرآن و عترت در بدنه اين وزارت‌خانه تأسيس شد تا آرزوی ديرينه جامعه قرآنی كشور محقق شود.

حسينی با ارائه گزارشی از فعاليت‌های اين وزارت‌خانه در امر صدور مجوز موسسات قرآنی خاطرنشان كرد: با همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی زمينه فعاليت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برنامه‌های قرآنی در كشور فراهم آمده است و تعداد موسسات قرآنی كه تحت مجوز اين وزارت‌خانه فعاليت می‌كنند از 800 مورد به 1200 موسسه رسيده است كه تا پايان دولت دهم به دو هزار موسسه خواهد رسيد.

در ادامه مراسم افتتاحيه بيستمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن كريم جمهوری اسلامی ايران، آيين تجليل از جمعی از خادمان قرآن برگزار شد، در اين بخش خادمان قرآنی كشور هدايای خود را از دستان رئيس جمهور دريافت كردند.

بر اساس اين گزارش حجت‌الاسلام والمسلمين محمدحسين الهی‌زاده، حجت‌الاسلام والمسلمين سيدمحمد مهدی طباطبايی، محمدحسين محمدزاده، پرويز خوش پنجه، محمود صفری، محمدرضا عبداللهی، محمدمسعود اسماعيلی، مهدی دغاغله،‌ محمدرضا داوودآبادی، منصور قصری‌زاده، حبيب‌الله صابری‌نسب، محمدكاظم محمدزاده، عباس صفدری، مهناز واقع، سيدمحمد جعفری، سعيد محيدی مهر، منوچهر نوح سرشت،‌ طاهر نبی‌زاده و سيدوحيد مرتضوی از جمله فعالان قرآنی بودند كه در اين مراسم تجليل شدند.

پايان بخش مراسم افتتاحيه بيستمين نمايشگاه بين‌المللی قرآن جمهوری اسلامی ايران سخنان محمود احمدی‌نژاد، رئيس جمهور كشورمان بود. وی در ابتدای سخنان خود با بيان اينكه قرآن بزرگترين هديه خدا به بشريت است، گفت: پيامبر اسلام(ص) از قرآن كريم به ثقل اكبر ياد كرده است و در كنار ثقل صغير كه ائمه(ع) هستند، همچون دو حقيقت جدايی ناپذير قرار گرفته‌اند.

وی در بخش ديگری از سخنان خود در مورد تشابه قرآن و انسان كامل اظهار كرد: قرآن و ائمه(ع) نور و يك حقيقت و يك تجلی هستند؛ قرآن ذكر است و ائمه(ع) عين ذكر و اهل ذكر هستند؛ قرآن نيز حجت خدا بر بشر و ائمه(ع) حجت خدا هستند؛ همچنين انسان كامل و ائمه(ع) جامع اسماءالحسنی هستند.

رئيس جمهور با بيان اينكه قرآن امروز متأسفانه در بين ما مهجور است، خاطرنشان كرد: اين به دليل مهجور بودن امام(عج) است؛ اگر مردم با امام آشنا شوند با قرآن آشنا خواهند شد. تجربه نشان داده است كه اگر فارغ از تعصبات، حقيقت قرآن و امام(عج) معرفی شود ملت‌ها بر حسب فطرت خود از اين حقيقت استقبال می‌كنند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:








موضوعات مرتبط: خبر های معارفی ، ،
تاريخ : سه شنبه 27 تير 1391 ا 19:27 نويسنده : محمد صادق فاضلی ا
.: Weblog Themes By : VioletSkin.lxb.ir :.